Šokolādes mafini ar bumbieriem un rozīnēm (12 superlieli mafini)

150g rudzu milti
150g mandeļu milti
40g kakao
250g kokosriekstu palmu cukurs
1 tējk. Cepamais pulveris
1/2 tējk. Soda
1 tējk. Kanēlis
1 šķipsna sāls
250g paniņas
100g olīveļļa 
2 olas 
150g tumšā šokolāde
1 bumbieris 

50g gaišās rozīnes

Krāsni sakarsē 200 grādus karstu.

Lielā bļodā iesijā rudzu un mandeļu miltus, kakao, kanēli, sāli, sodu, cepamo pulveri un cukuru - samaisi. Pievieno sagrieztu bumbieri, rozīnes un  smalcinātu šokolādi.
Otrā trauciņā samaisi olas, paniņas un eļļu. Abu trauku sastāvu samaisi un pildi maffinu papīrīšos.
Cep krāsnī 200 grādos, 20-24 minūtes.