Bezē rulete Ruletei: 4 olas baltumi 250g cukurs 1/2 tēj.k. Dr.Oetker vanilīns cukurs
Krēmam: 250g Mascarpone 100g saldais krejums 1-2 ēd.k. pūdercukurs (pēc garšas) ogas vai ievārijums |
Krāsni sakarsē 180 grādus karstu. Bļodā puto olasbaltumus. Pamazām pievieno cukuru un puto līdz cukurs pilnībā izkusis. Olbaltumu smērē uz cepamās pannas kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzini to. Liec cepties krāsnī uz 12 minūtēm, pēc tam pamazini temperatūru uz 160 grādiem un cep vēl 10 minūtes. Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj atdziest. pēc tam apgriež otrādāk, ar cepamo papītu uz augšu. Tikmēr pagatavo krēmu. Mascarponi samaisi kopā ar pūdercukuru un saldo krējumu. Saputo līdz izveifojies viendabīgs krēms. Kad rulete atdzisusi, tai noņem cepamo papīru, pāri smērē krēmu, saber odziņas vai ievārijumu un rullē ciet. Pārber ar pūdercukuru. |
Gita
23.01.2022 17:06
Apskatieties instagramā @varvina. Viņai saglabātajos ir Меренговый рулет. Viņa ļoti akurāti gatavo un saglabātajos ir daudz labu recepšu...
Atbildēt