120g sviests (ist.temp.) 300g cukurs 2 olas 300g paniņas 250g milti 20g kakao šķipsna sāls 8g soda 8g etiķis
Krēmam: 200g sviests 200g pūdercukurs 400g krēmsiers kokosriekstu skaidiņas |
Krāsni sakarsē 180 grādus karstu. Lielā bļodā puto olas kopā ar cukuru līdz izveidojusies viendabīga masa. Pa vienai pievieno olas un puto vēl 2 minūtes. Pievieno izsijātus miltus, kakao , sāli un paniņas un kārtīgi samaisi līdz sastāvdaļas rūpīgi samaisījušās. Mazā trauciņā sajauc sodu ar etiķi un nekavējoties pievieno to mīklai un iemaisi. Mīklu pildi mafinu papīrīšos, aizpildot 2/3 no tā. Cep 22 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē. Lai pagatavotu krēmu, bļodā saputo sviestu kopā ar pūdercukuru un krēmsieru (apt. 5 min) līdz izveidojies viendabīgs krēms. Pildi to konditorejas maisiņā un dekorē atdzisušos kapkeikus. Bagātīgi apbārsti tos ar kokosriekstu skaidiņām.
|
Sanita
28.11.2020 20:12
Pirmo olu vietā es domāju ir domāts cukurs un tad pa vienai pievieno olas
Atbildēt