Kakao -  kokosriekstu kapkeiki 24 gab.

 120g sviests (ist.temp.)

300g cukurs

2 olas

300g paniņas

250g milti

20g kakao

šķipsna sāls

8g soda

8g etiķis

 

Krēmam:

200g sviests

200g pūdercukurs

400g krēmsiers

kokosriekstu skaidiņas

Krāsni sakarsē 180 grādus karstu.

Lielā bļodā puto olas kopā ar cukuru līdz izveidojusies viendabīga masa. Pa vienai pievieno olas un puto vēl 2 minūtes. Pievieno izsijātus miltus, kakao , sāli un paniņas un kārtīgi samaisi līdz sastāvdaļas rūpīgi samaisījušās. Mazā trauciņā sajauc sodu ar etiķi un nekavējoties pievieno to mīklai un iemaisi.

Mīklu pildi mafinu papīrīšos, aizpildot 2/3 no tā. Cep 22 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.

Lai pagatavotu krēmu, bļodā saputo sviestu kopā ar pūdercukuru un krēmsieru (apt. 5 min) līdz izveidojies viendabīgs krēms. Pildi to konditorejas maisiņā un dekorē atdzisušos kapkeikus. Bagātīgi apbārsti tos ar kokosriekstu skaidiņām.