Brokastu Plaučolas

29.04.2021

Plaucētas olas mums asociējas ar baigo preperēšanos un ilgu gatavošanu. Vismaz man. Agrāk plaučolas vārījām pārtikas plēvē vai etiķī un tas bija tāds čakars. Varbūt jums ir gājis vieglāk, bet mana pieredze bija tāda, ka labāk to pasūtīt restorānā. Protams, klāt vēl bija Holandeises mērce, kas visas brokastis padarīja par holersterīna festivālu. Labi es jokojos, bet čakara ziņā - tiešām čakars. Kad dzīvē, citas lietas uzņem apgriezienus un dienas ir īsākas, kā 10 gadus atpakaļ, tad jāmēģina visu vienkāršot. Es protams ar humoru

Brokastu Plaučolas

29.04.2021

Plaucētas olas mums asociējas ar baigo preperēšanos un ilgu gatavošanu. Vismaz man. Agrāk plaučolas vārījām pārtikas plēvē vai etiķī un tas bija tāds čakars. Varbūt jums ir gājis vieglāk, bet mana pieredze bija tāda, ka labāk to pasūtīt restorānā. Protams, klāt vēl bija Holandeises mērce, kas visas brokastis padarīja par holersterīna festivālu. Labi es jokojos, bet čakara ziņā - tiešām čakars. Kad dzīvē, citas lietas uzņem apgriezienus un dienas ir īsākas, kā 10 gadus atpakaļ, tad jāmēģina visu vienkāršot. Es protams ar humoru

Sveiki!

Es esmu Anna un mans uzvārds nav Panna, bet Rīgā tā mani daudzi pazīst. Esmu trīs kulinārijas grāmatu autore un varu atzīt tikai vienu - es mīlu kūkas, saldumus un ēdienu kopumā. Ja ir sanācis kas garšīgs, tad labprāt dalos ar recepti. Cerams, ka šajā lapā atradīsi kādu kārumu kuru pagatavot sev un saviem mīļajiem!

Instagram

Piesakies jaunumiem

Jaunākie raksti

Populārākie raksti

Meklēt pēc

Pie Galda