Saldā kartupeļa FRī

04.02.2019

Es nezinu nevienu, kuram negaršotu Frī kartupeļi. Mūsu ģimenē tie ir īpašā cieņā. Loģiski, ka karaliski tos būtu cept pīļu taukos, tomēr ikdienai tas ir par šerpu. Šī recepte ir pilnīgi nekaitīgie, dārzeņu gabaliņiem, ceptiem krāsnī. Tomēr, ja tos pagatavo pareizi, tad garša neatpaliek no fritētajiem.

2

8

5879

Hanna ēd

Dārzeņu mērce ar makaroniem

09.01.2019

Makaroni, laikam, ir topā pilnīgi visiem bērniem. Un labi, ka eksistē vismaz kāds ēdiens, kuru mēdz ēst visi.

0

1

1793

Receptes Hanna ēd Saldumi bērniem

Mafini mazuļiem (bez cukura)

10.12.2018

Šie mafini ir pagatavojami pavisam fiksi. Nepieciešami tikai augļu biezeņi.

1

6

2986

Hanna ēd

Hanna ēd

12.11.2018

Sākšu šo sadaļu ar īsu aprakstu par to kā Hanna uzsāka savu ceļojumu garšu pasaulē. Vai pareizāk būtu teikt - centās neuzsākt. :) Iespējams kādai mammai noder mūsu pieredze, varbūt kādu tā iedrošina vai iedvesmo, vai varbūt nomierina. Mums tiešām ir gājis un iet kā pa celmiem. Tieši tas ir iemesls kādēļ es vēlos to pastāstīt un lūdzu arī jūs dalīties savā pieredzē.

8

8

1856

Saldā kartupeļa FRī

04.02.2019

Es nezinu nevienu, kuram negaršotu Frī kartupeļi. Mūsu ģimenē tie ir īpašā cieņā. Loģiski, ka karaliski tos būtu cept pīļu taukos, tomēr ikdienai tas ir par šerpu. Šī recepte ir pilnīgi nekaitīgie, dārzeņu gabaliņiem, ceptiem krāsnī. Tomēr, ja tos pagatavo pareizi, tad garša neatpaliek no fritētajiem.

2

8

5879

Dārzeņu mērce ar makaroniem

09.01.2019

Makaroni, laikam, ir topā pilnīgi visiem bērniem. Un labi, ka eksistē vismaz kāds ēdiens, kuru mēdz ēst visi.

0

1

1793

Mafini mazuļiem (bez cukura)

10.12.2018

Šie mafini ir pagatavojami pavisam fiksi. Nepieciešami tikai augļu biezeņi.

1

6

2986

Hanna ēd

12.11.2018

Sākšu šo sadaļu ar īsu aprakstu par to kā Hanna uzsāka savu ceļojumu garšu pasaulē. Vai pareizāk būtu teikt - centās neuzsākt. :) Iespējams kādai mammai noder mūsu pieredze, varbūt kādu tā iedrošina vai iedvesmo, vai varbūt nomierina. Mums tiešām ir gājis un iet kā pa celmiem. Tieši tas ir iemesls kādēļ es vēlos to pastāstīt un lūdzu arī jūs dalīties savā pieredzē.

8

8

1856

Sveiki!

Es esmu Anna un mans uzvārds nav Panna, bet Rīgā tā mani daudzi pazīst. Esmu divu kulinārijas grāmatu autore un varu atzīt tikai vienu - es mīlu kūkas, saldumus un ēdienu kopumā. Ja ir sanācis kas garšīgs, tad labprāt dalos ar recepti. Cerams, ka šajā lapā atradīsi kādu kārumu kuru pagatavot sev un saviem mīļajiem!

Instagram

Piesakies jaunumiem

Jaunākie raksti

Populārākie raksti

Meklēt pēc

Pie Galda