Parastie cepumi ar šokolādes gabaliņiem, laikam, ir viss vairāk pagatavotā recepte līdz šim.  Priecājos, ka dalieties ar iznākumu. Par godu vegāniskajam janvārim un "neapēd zemeslodi" akcijai, lūdzu, jums vegāniska versija. 

Šie cepumi garšo patiešām episki! Nezinātājs nepateiks, ka sastāvā nav sviesta vai olas. Sviests jau ir, tikai augu izcelsmes. 

Gaidīšu tik pat lielu gatavotāju atsaucību. 

Ja dalies ar iznākumu, pievieno haštagu - #pannasreceptes

 

Vegānie cepumi ar šokolādes gabaliņiem
1 ēd.k. Linsēklas maltas
3 ēd.k. Ūdens
120g kokosriekstu eļļa
50g cukurs
100g brūnais cukurs
160g milti
1/2 tēj.k. Cepamais pulveris
3/4 tējk. Soda
Šķipsna sāls 
100g tumšā šokolāde

 

Mazā trauciņā linsēklas aplej ar ūdeni un ļauj tām uzbriest 5 minūtes. 
Bļodā puto kokosriekstu sviestu kopā ar cukuriem. Visu samaisi kopā līdz izveidojusies viendabīga masa. Iemaisi linsēklu maisījumu un vēlreiz apmaisi. 
Iesijā miltus, cepamo pulveri, sodu un šķipsnu sāls. Pievieno arī sakapātu šokolādi. 
Iemaisi sastāvdaļas un mīkla gatava! Sadali to 12 vienādās daļās. Liec uz cepammpannas kura noklāta ar cepamo papīru. Tomēr atceries, ka jāievēro distances starp cepumiem. 
Krāsni sakarsē 180 grādus karstu. Cep krāsnī 15minūtes. 
Pēc cepšanas mazliet atdzesē. Un voila! 
Lai garšīgi!