Bezē rulete

viegla

Sastāvdaļas

Ruletei:
4 olas baltumi
250g cukurs
1/2 tēj.k. Dr.Oetker vanilīns cukurs

Krēmam:
250g Mascarpone
100g saldais krejums
1-2 ēd.k. pūdercukurs

(pēc garšas)
ogas vai ievārijums

Recepte

Krāsni sakarsē 180 grādus karstu. Bļodā puto olasbaltumus.

Pamazām pievieno cukuru un puto līdz cukurs pilnībā izkusis.

Olbaltumu smērē uz cepamās pannas kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzini to.

Liec cepties krāsnī uz 12 minūtēm, pēc tam pamazini temperatūru uz 160 grādiem un

cep vēl 10 minūtes.

Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj atdziest. pēc tam apgriež otrādāk,

ar cepamo papītu uz augšu.

Tikmēr pagatavo krēmu. Mascarponi samaisi kopā ar pūdercukuru un saldo krējumu. Saputo līdz izveifojies viendabīgs krēms.

Kad rulete atdzisusi, tai noņem cepamo papīru, pāri smērē krēmu, saber odziņas vai ievārijumu un rullē ciet. Pārber ar pūdercukuru.

epasts instagram facebook

Visas tiesības aizsargātas ©2025 Anna Panna