Šokolādes mafini ar bumbieriem un rozīnēm

Sastāvdaļas

150g rudzu milti
150g mandeļu milti
40g kakao
250g kokosriekstu palmu cukurs
1 tējk. Cepamais pulveris
1/2 tējk. Soda
1 tējk. Kanēlis
1 šķipsna sāls
250g paniņas
100g olīveļļa
2 olas
150g tumšā šokolāde
1 bumbieris
50g gaišās rozīnes

Kas Jādara

Krāsni sakarsē 200 grādus karstu.

Lielā bļodā iesijā rudzu un mandeļu miltus, kakao, kanēli, sāli, sodu, cepamo pulveri un cukuru - samaisi. Pievieno sakapātu bumbieri, rozīnes un smalcinātu šokolādi.

Otrā trauciņā samaisi olas, paniņas un eļļu. Abu trauku sastāvu samaisi un pildi maffinu papīrīšos.
Cep krāsnī 205 grādos, 20-24 minūtes.