Šokoādes kokosriekstu kapkeiki

Sastāvdaļas

120g sviests (ist.temp.)
300g cukurs
2 olas
300g paniņas
250g milti
20g kakao
šķipsna sāls
8g soda
8g etiķis

Krēmam
200g sviests
200g pūdercukurs
400g krēmsiers
kokosriekstu skaidiņas

Kas Jādara

Krāsni sakarsē 180 grādus karstu.

Lielā bļodā puto olas kopā ar cukuru līdz izveidojusies viendabīga masa. Pa vienai pievieno olas un puto vēl 2 minūtes. Pievieno izsijātus miltus, kakao , sāli un paniņas un kārtīgi samaisi līdz sastāvdaļas rūpīgi samaisījušās. Mazā trauciņā sajauc sodu ar etiķi un nekavējoties pievieno to mīklai un iemaisi.

Mīklu pildi mafinu papīrīšos, aizpildot 2/3 no tā. Cep 22 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.

Lai pagatavotu krēmu, bļodā saputo sviestu kopā ar pūdercukuru un krēmsieru (apt. 5 min) līdz izveidojies viendabīgs krēms. Pildi to konditorejas maisiņā un dekorē atdzisušos kapkeikus. Bagātīgi apbārsti tos ar kokosriekstu skaidiņām.