Braunija siera kūka

Sastāvdaļas

Braunija kārta
120g šokolāde
120g sviests
90g milti
2 olas
200g brūnais cukurs

Siera kūkas kārta
100g krēmsiers
50g cukurs
1 ola

Kas Jādara

Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem pēc C.

Bļodā liec salauztu šokolādi un sviestu. Ūdens peldē tos izkausē. Iemaisi cukuru, iemaisi olas, iesijā un iemaisi miltus. Mīklu lej, ar cepamo papīru noklātā, veidnē.

Nelielā bļodiņā sajauc krēmsieru, cukuru un olu. Pārlej pāri šokolāde masai. Ar karotīti vai dakšiņu iemaisi masu, nedaudz izceļot šokolādes masu augšpusē. Tas uzlabos kūkas izskatu. Pārber ar dažām ogām.

Liec krāsnī un cep 30 minūtes. Vidū kūkai vēl jābūt nedaudz mīkstai. Pēc cepšanas to atdzesē vismaz 3h ledusskapī.