ANNAS PANNAS kūkas

Es uzskatu, ka kūkas ir jāēd! tas, protams, nenozīmē, ka tas jādara katru dienu. mājās gatavotos saldumos slēpjas īpaša maģija. tos nevar aizstāt neviena veikalā pirkta kūka. Vispirms jau, gatavojot pašiem, ir iespēja izvēlēties labākos un kvalitatīvākos produk- tus. pats galvenais – paštaisīts kārums sildīs sirdi un iepriecinās dvēseli.

Es cepu kūkas kopš bērnības, un nu jau ir sakrājusies kaudzīte vislabāko, visgardāko recepšu, tādēļ jau kādu laiku es dzīvoju ar sapni par savu vismīļāko recepšu kūku grāmatu. Ar šo grāmatu es ceru, ka jūs iemīlēsiet kūkas tik pat ļoti, kā tās mīlu es pati. Vēlos iedvesmot jebkuru, kas ir atšķīris šo grāmatu, izslaucīt putekļus no krāsns, notīrīt tās stikliņu un pagatavot kādu gardumu.

Grāmatas nodaļās meklē gan treknas un trakulīgas kūkas, gan “bez grēka saldumus” bez piena produktiem un svaigēšanas mīļotājiem. ievadā nelieli padomi iesācējiem – par to, kam virtuvē
vajadzētu būt, ja vēlies kūkas pagatavot biežāk nekā reizi gadā. Atradīsi arī nodaļu, veltītu siera kūkām, jo tās ir manas mīļākās, un arī šokolādei, jo citiem šokolāde ir visiecienītākā. Īsāk sakot – grāmata sanākusi trakoti garda.

Pasūtīt

Grāmatas tapšanas Backstage